marți, 26 noiembrie 2013

E TIMPUL SA TE SCHIMBI!

  Îndepărtează acea melancolie care îţi înceţoşeaza ochii.
   A sosit timpul sa creşti si sa sa înţelegi ca lumea este la fel de sinceră ca tine. Ca nu toate persoanele corespund tiparului tău. Ca lumea este frumoasă tocmai pentru ca este diferită.Gata cu dorinţa ta continua de a părea perfectă, cu zambetul forţat inramat pe buze chiar si cand simţi ca lumea se prabuseste peste tine.
 Gata cu aceasta necesitate  stupida de a înţelege si justifica în fiecare situaţie comportamentul celor din jur ...sfarsind cu a te invinovati chiar si pentru lucruri care nu depind de tine.
 Nu mai crede mereu ca eşti tu cea care greşeşte..a sosit momentul în care ceilalţi trebuie sa sa încerce sa te înţeleagă chiar si pentru o clipa, sa înţeleagă lumea ta, fragilitatea si sensibilitatea ta.
 Trebuie sa incetezi sa mai porţi aceasta masca oribilă, convinsa fiind ca te privează de durere, de suferinţă,de dezamagiri. Trebuie sa o faci pentru tine!
  Trebuie sa înveţi sa fii puţin mai egoistă , pentru ca ai văzut ca nu duce la nimic comportamentul tău...decat la un gol mai adanc în inima.Încerci sa convingi pe toata lumea ca eşti rece, nepăsătoare, ca nimic nu te afecteaza.
   Dar tu ştii ca nu e asa,tu ştii ce este în interiorul acelei inimi mari, calde.
   Trebuie sa te roteşti la 360 de grade, sa razi doar dacă ai motive, nu ca sa îi multumesti pe ceilalţi, sa plangi dacă asta simţi, nu sa încerci din răsputeri sa te abţii doar pentru a nu atrage curiozitatea celorlalti, sa urli, dacă simţi nevoie sa faci asta  în mijlocul multimii de oameni care te inconjoara ca te'ai saturat ca nimeni sa nu te inteleaga, sa nu te accepte asa cum eşti, sa vorbeşti atunci cand ceva te deranjează, în loc sa cauţi autocontrolul pentru a evita divergente în public, sfarsind prin a fi văzută ca mieluselul cel mai sensibil din grup.
  Trimite la dracu pe cine nu te respecta!
   Închide telefonul dacă nu ai chef sa auzi pe nimeni, fără necesitatea de a răspunde la fiecare apel doar pentru ca cineva ar putea avea nevoie de ajutorul tau.
   Încuie-te în întunericul camerei tale dacă simţi ca trebuie sa îi pui ordine în gînduri, sa plangi în linişte, sa îţi dedici ţie însati ore preţioase din timpul tău.
   Fii prezenta doar pentru oamenii care merită cu adevărat, pentru cei care te fac sa zambesti cand eşti tristă, si sa plangi doar de fericire, pentru cei care te vor pentru ca au nevoie de tine, si nu de ceea ce poţi face pentru ei, pentru cei care merită sa facă parte din viaţa ta.
  Gata! ...a sosit timpul sa te schimbi..acum cand tu eşti regizorul vieţii tale, si nu o apariţie manevrata de actorul care urmează.
 Învaţă sa te iubeşti mai mult decat pe oricine altcineva...doar atunci vei fi pregatita sa trăieşti cu adevărat.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu